This project is a contemporary rear addition to an existing Victorian era home, located in the Baker neighborhood of Denver.  The project is in a Historic Landmark District, which created a unique design challenge to maintain the aesthetics values of PAPER AIPRLANE and the client within strict parameters imposed by the Landmark Preservation Commission.  This project is scheduled to break ground summer 2017 and be completed 1st QT 2018.

This project is a contemporary rear addition to an existing Victorian era home, located in the Baker neighborhood of Denver.  The project is in a Historic Landmark District, which created a unique design challenge to maintain the aesthetics values of PAPER AIPRLANE and the client within strict parameters imposed by the Landmark Preservation Commission.  This project is scheduled to break ground summer 2017 and be completed 1st QT 2018.

carport.jpg

Detached carport